Продавець da4a.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
5245 відгуків
da4a.com.ua
+380 (95) 120-30-36
+380 (97) 950-63-07
Додати відгук
  • Автоклав електро 20л | УКРАЇНА

    • Немає в наявності
    • Код: Авто20элСин | 002450

    2 600 

    +380 (95) 120-30-36
    • +380 (97) 950-63-07
    повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
    Автоклав електро 20л | УКРАЇНА
    Автоклав електро 20л | УКРАЇНАНемає в наявності
    2 600 
    +380 (95) 120-30-36
    • +380 (97) 950-63-07
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    АВТОКЛАВ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ХАРКІВСЬКИЙ 20 Л Італія

     

     

    Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази ( що дозволяє заощадити час і енергоресурси ), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

     

    Технічні дані :

     

    Місткість – 14 шт -0,5 л банок або 5 шт – 1,0 л банок

     

    Максимальний робочий тиск – 3,5 амт.

     

    Габарити:

     

    Висота ― 530 мм

     

    Ширина – 350 мм

     

    Маса – 15 кг

     

    Потужність – 2,2 кВт

     

    Напруга – 220 Вт

     

    Комплектація автоклава:

    1. Манометр
    2. Притискний механізм
    3. Циліндричний корпус
    4. Ніпель
    5. Термометр
    6. Кришка
    7. Клапан запобіжний
    8. Гвинт
    9. Паспорт

    Для зручності у використанні при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибка терморегулятора щодо спиртового термометра!

     

    Підготовка до роботи:

    1. Встановити манометр
    2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом і встановити термометр
    3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шару щільну тканину ( мішковину, джинс )
    4. Поставити заповнені закатані банки в автоклав . Між рядами і між собою банки нічим не перекладаються.
    5. Банки не повинні мати тріщин та бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатися!
    6. Заполнить автоклав водой так чтобы верхняя банка была покрыта слоем 1,5-2,0 см
    7. Закрыть крышку, после этого автомобильным насосом создать давление 1,5 атм. И визуально ( с помощью мыльной пены ) а также на слух проверяют на герметичность, особенно в месте установки манометра. Герметичность автоклава обязательна!

    Процесс приготовления в автоклаве электрическом:

     

    Нагреваем автоклав и следим за температурой. Как только температура достигла 120 градусов засекают время, и дальнейший процесс варки длится 15-20мин. За время варки температура поднимется до 120-125 градусов, а давление поднимется до 5-7 атм ( зависит от температуры и объема воздуха в автоклаве ) . При не полной загрузке автоклава давление ниже. После полностью выключают, и автоклав оставляют для охлаждения до температуры 30 градусов. Только после остывания через золотник осторожно стравливают воздух и открывают крышку автоклава!

     

    Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

     

     

     

    Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:

     

    Яловичина – 60 хв

     

    Курка – 40 хв

     

    Риба – 25 хв

     

    Овочі – 15 хв

     

     

     
    Основні атрибути
    ВиробникХарків
    Країна виробникУкраїна
    ТипАвтоклав
    • Ціна: 2 600 

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner